bine ati venit la Miraj Tour
Informatii si rezervari
0720 434 457 / 0754 268 046
de la 1122 EUR

Croaziera Costa Pacifica Mediterana 2025

Detalii oferta

PROGRAM–ITALIA – FRANTA - SPANIA

Roma – Savona – Toulon – Valencia– Palma de Mallorca–Olbia - Roma

Roma este dupa cum bine stim un minunat melanj de istorie, arhelogie, arta si mancare delicioasa. Este probabil cel mai cunoscut oras din Italia.

Savona este un oras din regiunea Liguria, din nordul Italiei. Printre atractiile acestui oras se numara: Capela Sixtina construita intre 1480 – 1843, de catre Papa Sixt al IV-lea, Turnul Torre Leon Pancaldo, Palazzo Delle Piane, casa tatalui lui Cristofor Columb, Palazzo Gavotti. Portul din Savona se afla chiar in apropierea centrului istoric. Din Savona se poate ajunge usor la Genoa si chiar la Monaco., dar si cele 2 orase medievale din zona Liguria: Finalborgo si Noli.

Toulon- La Seyne sur Mer este un oras de pe Coasta de Azur. Cele mai apropiate puncte de interes sunt: St Tropez, Aix en Provence si Marseille. Micutul orasel pescaresc St Tropez a devenit celebru dupa cel de-al doilea razboi mondial, fiind locul in care se retrageau parizienii in weekenduri. Aix en Provence este o localitate cocheta, iar principalele atractii sunt: Cours Mirabeau principalul loc de promenada, cartierul Mazarinrealizat in 1646 de arhiepiscopul Mazarin, fratele celebrului cardinal si catedrala Saint Sauveur.

Valencia cunoscut ca centru al artei contemporane  spaniole dar in acelasi timp unul dintre orasele istorice ale Spaniei. Dupa un tur al orasului merita sa incercati celebrul suc de portocale atat de de des intalnit in restaurantele si cafenele locale. Printre atractiile orasului se numara Catedrala Goticainceputa in 1262 si terminata in secolul al 18-lea, Tribunalul Las Aquas, Lonja una dintre caldirile civile pur gotice, Piata centrala una dintre cele mai mari piete interioare cu peste 8000m².

Palma de Mallorca, unul dintre cele mai cunoscute orase porturi mediteraneene, va invita la o plimbare pe Paseo Maritimo, zona de promenada situata intre cladiri istorice si yachturi de luxin care puteti descoperi Castelul Bellver un exemplu de arhitectura mallorcana gotica.

Olbia este cel mai cunoscut oras din Sardinia, iar punctele de interes sunt: Muzeul de Arheologia, rezervatia naturala Capo Figaro, biserica din secoul al XI-lea Chiesa di San Simplicio dar si Piazetta, locul de shopping si petrecere a timpului liber pentru localnici si turisti.

Itinerariu

Zi

 Destinatie

Ora sosire

Ora plecare

Vi

Intalnire cu reprezentatul de grup si check-in aeroport Otopeni, ora 08:00 pentru zborul Tarom. RO403 cu destinatia Roma. Pe aeroportul din Roma ne vor astepta reprezentantii locali pentru transferul catre portul Civitavecchia. Imbarcare vasul Toscana – Costa Cruises.

 

Vi

Roma – Civitavecchia - Italia

Imbarcare

18:30

Sa

Savona - Italia

08:30

16:30

Du

Toulon – La Seyne sur Mer

08:00

16:00

Lu

Valencia

14:00

22:00

Ma

Palma de Mallorca

09:00

19:00

Mi

                       Distractie pe mare

Joi

Olbia

08:00

20:00

Vi

Roma – Civitavecchia – Italia

08:00

 

Vi

Transfer din portul Civitavecchia catre aeroportul din Roma – Fumicino. Preluarea se va face in jurul orei 08:00. Detaliile vor fi furnizate de catre insotitorul de grup, la fata locului

*Itinerariul si orele pot suferi modificari *Programul primit pe vas este cel final

 

BINE DE STIUT

  • Pe croaziera nu se folosesc bani cash, singura modalitate de plata este Cardul de Imbarcare. La emiterea cardului, acesta va fi alimentat suma minima de 77 euro reprezentand plata taxei de serviciu (in cazul in care nu a fost achitata deja la inscriere), sumele suplimentare pot fi utilizate pentru plata altor servicii extra: cumparaturi in magazinele duty-free si excursii optionale. Recomandam ca acest card de imbarcare sa fie alimentat cu suma aferenta cheltuielilor pe care turistul le estimeaza;
  • Distributia cabinelor se face de catre receptia vasului si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.
  • Paturile din cabinele pentru mai mult de 2 persoane pot fi supraetajate;
  • Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua, in limita locurilor disponibile
  • Femeile insarcinate pot calatori doar pana la  24 de saptamani, cu o adeverinta de la medicul specialist.
  • Nu este obligatorie detinerea unei asigurari medicale de calatorie, dar agentia va recomanda sa o incheiati.
  • Reprezentantul Christian Tour va insoti grupul pe tot parcursul programului, cu exceptia excursiilor optionale, unde vor fi insotiti de ghizi locali vorbitori de limba italiana sau engleza.
  • Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20.

 

Inainte de calatorie, compania de croaziera solicita urmatoarele informatii:

  • Nume si prenumele complete, asa cum apar in documentele personale
  • Data nasterii
  • Numar de telefon si adresa de e-mail
  • Adresa de domiciliu
  • Buletin/pasaport (va fi specificat de agent) cu data emiterii si expirarii, autoritatea emitenta, seria si numarul
  • Persoana de contact si numarul de telefon (alta decat pasagerii) care poate fi contactata in caz de urgente

Observatii:

*Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii; 

*Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

*Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania  aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar. 

*Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare,

*Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentiaChristian Tour, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia  intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

*In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor  EU 2027/97 si amendamentului 889/02.

* Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin  10 zile inainte de data plecarii.

 

Servicii incluse

  • Bilet de avion compania aeriana Tarom,Bucuresti-Roma-Bucuresti
  • Taxe de aeroport
  • Bagaj de mana, o piesa de 7 kg, bagaj de cala, o piesa de 20 kg
  • Transfer aeroport-port-aeroport
  • 7 nopti cazare pe (Vasul Pacifica) in cabina aleasa
  • Full Board, cu snack-uri intre mese, ceai si cafea
  • Activitati de recreere si divertisment la bordul vasului: acces la piscina, sezlonguri, prosoape de plaja, jacuzzi, sauna, teatru, spatii pentru activitati sportive, acces showuri tematice
  • Insotitor de grup din partea agentiei, vorbitor de limba romana, pe toata durata croazierei (mai putin in excursiile optionale)
  • Taxa portuara obligatorie 180 euro/ persoana (se achita la inscriere)
  • Taxa de serviciu 11 Euro/pers/zi (se achita la inscriere)

Servicii neincluse

  • Bauturile
  • Taxa de rezervare la restaurantele À La Carte
  • Excursiile optionale, vizite la obiectivele tursitice, intrari la obiectivele turistice
  • Asigurarea medicala si/ sau storno

Preturi

09.05.2025 - 16.05.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1122 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1266 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1386 EUR de pers

23.05.2025 - 30.05.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1146 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1314 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1421 EUR de pers

06.06.2025 - 13.06.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1218 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1362 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1494 EUR de pers

04.07.2025 - 11.07.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1326 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1470 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1590 EUR de pers

25.07.2025 - 01.08.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1445 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1590 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1720 EUR de pers

08.08.2025 - 15.08.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1529 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1674 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1794 EUR de pers

22.08.2025 - 29.08.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1445 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1590 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1722 EUR de pers

19.09.2025 - 26.09.2025

Cabina interioara IN1 - Double
Pensiune completa
1230 EUR de pers
Cabina exterioara ET2 - Double
Pensiune completa
1374 EUR de pers
Cabina exterioara cu balcon BA1 - Double
Pensiune completa
1494 EUR de pers

Ai nevoie de ajutor? Suntem aici

Miraj Tour

Miraj Tour

Agent Disponibil

Distribuie oferta in social media

Partenerii nostri


partener Christian Tour
partener Dertour
partener Perfect Tour
partener Prestige Tours
partener Laguna Tour
partener Paralela 45
partener Karpaten turism
partener Interra
partener Happy Tour
partener Paradis Tours
partener Tale Travel
partener Cocktail Holidays
partener Bibi Tour
partener Europa Travel
partener Hello Holidays
partener Premio Travel
partener Alt Transport
partener Eturia
partener Aerotravel
partener Easy Market
partener Croaziere.net
partener MaltaTravel
partener Transilvania Broker