bine ati venit la Miraj Tour
Informatii si rezervari
0720 434 457 / 0754 268 046
de la 1023 EUR

Benelux 2024 3*

Detalii oferta

Amsterdam – Haga – Delft – Rotterdam – Gouda – Anvers Bruges – Gent – Bruxelles

Ziua 1 - Bucuresti - Amsterdam

Calatoria noastra incepe pe Aeroportul Henri Coanda, unde, dupa formalitatile vamale zburam catre Amsterdam. Dupa aterizare, ne imbarcam in autocarul de transfer si ne indreptam spre hotelul nostru din Amsterdam pentru cazare. Program liber. In cursul serii, intalnire cu ghidul si grupul sosit din tara cu autocarul. “Sedinta Tehnica”! … discutam programul pentru urmatoarele zile.

Ziua 2 - Volendam - Zaanse Schans - Haarlem

batranul sat de pescari, care, cu arhitectura sa tipica si barcile pescarilor din port pare un decor de film. Urmatoarea oprire o facem la Zaanse Schans, un satuc olandez de poveste si un muzeu viu, in care putem vedea cum se face branza traditionala si unde locuitorii inca se incalta cu saboti de lemn, iar morile de vant functioneaza nestingherite. Calatoria noastra continua spre Haarlem, un oras istoric unde principalele atractii turistice sunt Muzeul Teylers, cel mai vechi muzeu din Olanda, si Casa Corrie ten Boom. Povestea acestei case este fascinanta: Corrie ten Boom a fost o ceasornicareasa crestina care, cu sprijinul familiei sale, a ajutat un numar impresionant de evrei sa scape de Holocaust. Mai tarziu ea a povestit totul intr-o carte, intitulata ”Refugiul”. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

Ziua 3 - Amsterdam - Haga - Delft - Rotterdam - Kinderdijk

capitala administrativa a Olandei si sediul Curtii Internationale de Justitie. Haga este un oras viu, cu arhitectura tipic olandeza, cu monumente vechi de sute de ani si din cale afara de sarmant datorita lacului Hofvijver, aflat chiar in centrul orasului. In centrul istoric al orasului se afla Parlamentul. Urmatorul popas il facem in celebrul Delft, unde in Catedrala - Nieuwe Kerk se afla mormintele celor din Casa de Orania, Regi ai Tarilor de Jos. Orasul este recunoscut ca fiind locul de origine al portelanului alb-albastru pictat de mana, emblematic pentru Olanda. Mergem mai departe si ne oprim la Rotterdam, cel mai mare si mai important port din Europa. Incepem turul pietonal in centrul vechi admirand Catedrala - Grote Sint Laurenskerk si apoi privirile ne sunt atrase de casele cub, proiecte rezidentiale indraznete. Pentru a avea insa o panorama excelenta asupra orasului si a portului se recomanda o vizita la Turnul Euromast, inalt de 100 de metri. Seara ne indreptam spre Amsterdam, unde ramanem peste noapte.

Ziua 4 - Amsterdam

Obiectivele turistice sunt numeroase: Piata Dam, din centrul orasului, Rijksmuseum cu celebrul tablou, ”Rondul de noapte” a lui Rembdrandt, Munttoren - Turnul banilor, Muzeul Van Gogh… Nu este o exagerare sa spui ca in capitala Olandei dai peste o capodopera la fiecare pas! Dar dincolo de muzee si obiective turistice, Amsterdamul ascunde magazine originale, unde designerii locali isi vand creatiile - fie ele haine, bijuterii sau obiecte de design interior, restaurante cu mancare de pe toate continentele, parcuri verzi unde localnicii ies la picnic in prima zi fara ploaie.

Timp liber la dispozitie in Amsterdam. Optional, va propunem o minicroaziera pe canale, cel mai bun mod de a gusta farmecul orasului. Bucura-te la maximum de toate acestea, Amsterdamul este unic! Seara cazare la acelasi hotel din Amsterdam.

Ziua 5 - Gouda - Anvers - Bruges - Gent - Bruxelles

o localitate medievala celebra datorita sortimentului de branza care ii poarta numele. Interesant este ca branza Gouda nu se numeste asa pentru ca ar fi produsa neaparat in aceasta regiune, ci pentru ca, timp de secole, a fost comercializata in piata de branza din centrul orasului Gouda. Ne continuam calatoria noastra spre Belgia. Urmatorul popas il facem la Anvers, al doilea oras al Belgiei, cunoscut drept orasul modei si al diamantelor. Cu o multitudine de obiective turistice, cum ar fi Casa memoriala Rubens, Catedrala Maicii Domnului, Muzeul de Arta Moderna sau Cartierul diamantelor, Anvers pastreaza nestirbit farmecul oraselor flamande, cu o istorie indelungata. De la Anvers ne indreptam spre Bruges, un oras-bijuterie, de care te vei indragosti iremediabil. Considerat unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Europa, Bruges te intampina cu casutele sale din caramida, ale caror ferestre dau inspre canalele sale splendide, populate de rate si lebede, cu un centru in care la fiecare pas vezi un monument gotic, cu stradutele pline de ciocolaterii care iti fac cu ochiul si cu magazine de unde poti cumpara dantela traditionala. Dupa ce ne despartim de Bruges ne indreptam spre Gent, cel mai bine pastrat secret al Belgiei, un orasel flamand cunoscut pentru trei monumente emblematice: Biserica Sfantul Nicolae, Turnul cu Ceas Belfort si Catedrala Sfantul Bavo. De la Gent ne indreptam spre Bruxelles, capitala Belgiei, unde ramanem peste noapte.

Moment de ragaz (timp liber): Sa te plimbi prin magazinele de dantela din Bruges este o adevarata placere! Poti alege suveniruri splendide pentru cei de acasa, iesite din mainile dantelareselor care stapanesc la perfectie acest mestesug care dateaza din secolul XVI. De la brose, fete de masa sau gulere pana la rochii de mireasa si perdele. Nu este de ocolit nici Muzeul Ciocolatei. Daca nu sunteti hotarati ce sortiment va place, incercati mostrele care va sunt oferite spre degustare in multe din ciocolateriile aflate peste tot in oras. Delicios! Seara cazare in Bruxelles.

Ziua 6 - Bruxelles

ul este un oras cosmopolit, cu cartiere linistite si verzi, dar cu un centru viu, populat deopotriva de localnici si turisti. Farmecul strazilor vechi din centrul istoric este completat de magazine sic, de restaurante si ciocolaterii fine, dar si de librarii cu rafturi pline de benzi desenate - o mandrie locala. Descopera Atomiumul, Bursa, Grand Place, Catedrala Saint Michel, Palatul Regal si bineinteles, celebra statuie a lui Manneken Pis, inconjurata la orice ora de grupuri de turisti care o admira si o fotografiaza. Poti strabate centrul orasului pe jos, pentru ca Bruxelles-ul presupune opriri dese, fie ele in fata superbelor cladiri art-nouveau, ale veselelor , picturi murale din centru sau pur si simplu pentru a gusta din traditionalii cartofi prajiti care se vand in orice zona populara a orasului. Si pentru ca nicio calatorie nu este completa fara shopping, fa o escala si in Galeriile Saint Hubert, stilate si fermecatoare.

Moment de ragaz (timp liber): Nu parasi Bruxelles-ul fara sa gusti una dintre celebrele beri trapiste, produse in Belgia in manastiri sau abatii vechi de secole. Asaza-te la unul dintre zecile de bistrouri sau restaurante de langa Grand Place si delecteaza-te cu cea mai buna bere din lume!

Dupa amiaza transfer la aeroportul din Bruxelles pentru zborul spre tara.

 

Servicii incluse

  • Bilet de avion București - Amsterdam și Bruxelles – București in functie de orarul de zbor al companiilor aeriene, zborul poate fi si cu escala)
  • Transport cu autocar/minibus clasificat, excepție zilele 2, 3 și 4 (contra cost cu transportul public)
  • 6 cazări la hotel de 2-3*
  • 6 mic dejun
  • Excursie Haga, Delft, Rotterdam
  • Insoţitor din partea agenţiei dupa întâlnirea cu acesta în Amsterdam până în seara zilei a 5-a, în rest asistență turistică

Servicii neincluse

  • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, taxe de oraș* plătibile la hotel alte taxe şi cheltuieli personale
  • Excursiile opționale, pentru grup de minim 30 persoane
  • Asigurare de calatorie (storno + medicala)

Preturi

25.07.2024 - 30.07.2024

Camera dubla
Mic dejun
1023 EUR de pers

22.08.2024 - 27.08.2024

Camera dubla
Mic dejun
1023 EUR de pers

Ai nevoie de ajutor? Suntem aici

Miraj Tour

Miraj Tour

Agent Disponibil

Distribuie oferta in social media

Partenerii nostri


partener Christian Tour
partener Dertour
partener Perfect Tour
partener Prestige Tours
partener Laguna Tour
partener Paralela 45
partener Karpaten turism
partener Interra
partener Happy Tour
partener Paradis Tours
partener Tale Travel
partener Cocktail Holidays
partener Bibi Tour
partener Europa Travel
partener Hello Holidays
partener Premio Travel
partener Alt Transport
partener Eturia
partener Aerotravel
partener Easy Market
partener Croaziere.net
partener MaltaTravel
partener Transilvania Broker